Megint nem lehet ráismerni a Bridget Jones filmek sztárjára

Renée Zellweger ezúttal nem a túlzásba vitt arcplasztika, hanem egy új szerep miatt felismerhetetlen. Nézd meg a film előzetesét!

A színésznő nem kisebb legendát formál meg a Judy című zenés életrajzi filmben, mint Judy Garlandot, az Óz, a csodák csodája, a Találkozunk St. Louisban, a Húsvéti parádé és az 1954-es Csillag születik című musicalek sztárját, és Liza Minnelli édesanyját.

Az októberben érkező angol filmet Rupert Goold (Igaz történet) rendezte, és Judy Garland 47 éves korában bekövetkezett halála előtti utolsó évéről szól. Az anyagi problémákkal küzdő és válása miatt is megviselt sztár 1968 végén Londonba megy turnézni, harminc évvel első nagy sikere, az Óz, a csodák csodája után.

A koncertsorozat azonban nem megy zökkenőmentesen: Garlandot egyszerre gyötrik régi emlékek, és nyomasztja a tudat, hogy szívesebben lenne inkább otthon, a gyerekeivel. Folyamatos harcban áll ezenkívül a menedzsmentjével, és zűrös románcba is kezd egy férfival, aki hamarosan az ötödik férje lesz.

A most érkezett első trailer még csak egy teaser, amelyben beszéd nem, csupán énekszó hallatszik, így nem tudjuk, hogyan szólal majd meg a legenda a rövid fekete hajjal játszó Zellweger szájából. A Somewhere Over the Rainbow-t mindenesetre szépen énekli. A Bridget Jones filmek sztárján kívül a Judyban szerepel még a Trónok harcából ismert Bella Ramsay, Rufus Sewell és Michael Gambon.


(via NME)