Megjött a karácsonyi Deadpool-film előzetese!

Hogy milyen a Deadpool fröcsögő vér és mocskos káromkodások nélkül? Hamarosan kiderül, mert Ryan Reynoldsnak annyira szívügye a karakter, hogy megcsinálta az ünnepi verziót.

Már az első Deadpool esetében is sokan panaszkodtak, hogy túl fiatalok ahhoz, hogy megnézhessék a filmet moziban – persze aztán nyilván letöltötték -, az örökké jótékonykodó és jópofizó Ryan Reynolds, aki annak idején maga harcolta ki a 16-os korhatárkarikát, abban a furcsa helyzetben találta magát, hogy gyerekkórházakban és iskolákban népszerűsíti azt a filmjét, amit azok a srácok meg sem nézhetnek még. És persze lehet, hogy az is benne van a pakliban, hogy a Once Upon a Deadpool címre keresztelt filmet így még egyszer el lehet adni egy másik célközönségnek – és persze azoknak, akik már látták a filmet, de ÍGY még nem -, de ne legyünk rosszindulatúak. A most megjelent első kedvcsináló előzetes mindenesetre új jeleneteket is tartalmaz, ahogy azt Reynolds megígérte.

És a trailerben Deadpoolt láthatjuk, kezében mesekönyvvel, ahogy egy kisfiú ágyának lábánál ül. Ja nem, egy felnőtt férfi fekszik abban az ágyban, nem önszántából, mert hősünk elrabolta és odakötözte. Ő Fred Savage, és Deadpool ezzel az akkor még gyerekszínész Savage oly sokak által szeretett ünnepi filmje, A herceg menyasszonya (1987) előtt tiszteleg, hiszen ugyanaz a póló van rajta, ugyanaz az ágynemű és ugyanazok a játékok, édességek és gyógyszeres üvegek sorakoznak a polcon, mint abban a filmben. Savage viszont nem örül, és folyamatosan cikizi Deadpoolt, például azzal, hogy a Deadpool-filmek nem is igazi Marvel-filmek, és gondolom ez lesz a fővonal, meg az, hogy is néz ki a még májusban bemutatott Deadpool 2 visszafogottan, elvágott végtagok, szex és káromkodás nélkül. Ami egyébként annak a filmnek nagyjából a felét adta ki, vagy még többet, szóval megvan a kihívás.

A második részből persze mindenki visszatér – főleg a vágóasztalra - köztük Josh Brolin, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, T.J. Miller, Eddie Marsan és persze Zazie Beetz. Ami pedig a dolog anyagi oldalát illeti, minden jegyből 1 dollárt a rák megelőzésének kutatását támogató F*ck Cancer nevű alapítvány kapja, ami az összesen 12 napos moziforgalmazás idejére a visszafogottabb Fudge Cancer néven működik – ez volt ugyanis Reynolds egyik feltétele, hogy elkészítse a családbarát Deadpool-filmet. Meg az, hogy elrabolhassa Fred Savage-et. A filmet újra az egykori kaszkadőr, David Leitch rendezi – vagy átrendezi, nem is tudom, mi erre a pontos kifejezés. Hozzánk - tudomásunk szerint - nem jön el a Once Upon a Deadpool, amit december 12-től kezdenek vetíteni Amerikában. De reméljük, hogy valahogy mégis ...

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu