Megjött végre a világ legrosszabb filmjéről szóló film előzetese

James Franco alakítja a kultikussá vált, felfoghatatlanul rossz The Room alkotóját, a maga nemében zseniális Tommy Wiseau-t.

A The Room a világ egyik legrosszabb filmje, ez nem vitás. Ilyen rossz film nincs. Illetve: ilyen sajátosan rossz film nincs. Egyszerűen képtelenség felkészülni az élményre. Minden pillanata borzalmas.  Az író-rendező-főszereplő-mindenes Tommy Wiseau a maga módján tényleg egy zseni - és ezért is válhatott kultikussá a filmje. 

 

A legendás jelenetet Franco tökéletesen lemásolta a The Disaster Artist korábbi előzetesében.

A The Disaster Artist Wiseau legnagyobb álmáról és annak beteljesedéséről szól, vagyis a The Room forgatásáról. James Franco rendezte a filmet, és a legendát is ő alakítja, és hihetetlen, hogy mennyire azonosult vele: minden gesztusát, jellegzetes hanghordozását, nyafogó nevetését tökéletesen leutánozta. Természetesen Franco országos cimborája, Seth Rogen is fontos szerepet kapott, ahogy öccse, Dave Franco is. Mellettük annyi ismert arcot felvonultat a film, hogy felsorolni sem egyszerű, többek közt Zac Efron, Sharon Stone, Bryan Cranston, Melanie Griffith, J.J. Abrams, Judd Apatow,  Josh Hutcherson, Adam Scott, Lizzy Caplan, Kristen Bell, Allison Bree és természetesen maga Wiseau is.

Az előzetes egy fantasztikus filmet ígér, amolyan sírós-nevetőset, és nagyon várjuk. December 2-án mutatják be, a magyar premierről egyelőre még nincs hír.