Megmutatjuk az ősz legjobban várt magyar filmjének plakátját

Nem, nem a Budapest Noirét, azt már amúgy is láttuk, hanem a Viszkisét.

November 23-án érkezik Antal Nimród várva várt krimije, az Ambrus Attila igaz históriáját elmesélő Viszkis. Antal már a Kontrollban is bebizonyította, hogy kiválóan ért az akciódús zsánerfilmhez, hollywoodi munkái pedig csak érlelték, szóval garantált, hogy egy pörgős, lendületes filmet kapunk - ahogy azt az előzetes is belengette.

Megkaptuk a plakátot is, a Viszkis zord ábrázatával és eseménydús napszemüvegével.

A rend kedvéért álljon itt a hivatalos tartalomismertető is: 

Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit.
Ambrus Attila (Szalay Bence) félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője… míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének (Móga Piroska). De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó (Schneider Zoltán) kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel.
Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával…

A főszerepben Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán és Klem Viktor.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu