Megszakadunk a röhögéstől, olyan vicces a L’ecsó gonosz étteremkritikusa élőben

Egy TikTok felhasználónak feltűnt, hogy az édesapja kiköpött Anton Ego. Nézd meg a csodálatos átalakulást!

A 2007-es Disney animáció a mai napig sokak kedvence, ami nem csoda, hiszen a gasztronómia világába betörő ínyenc patkány és barátja, a szemetes fiú története imádnivaló, és talán az utolsó igazán jól sikerült animációs film volt a Disney-től, ami ugyan még nem keresett milliárdokat, de így is örökre a popkultúra részévé vált.

A L’ecsó egyik jellegzetes figurája a főgonosz, Anton Ego volt, aki étteremkritikusként keserítette hőseink életét, és az eredeti változatban az azóta elhunyt színészlegenda, Peter O’Toole kölcsönözte a hangját. Ego kérlelhetetlenül keresi a tökéletes ízélményt, és ennek érdekében nem átall bárkin átgázolni, de a végén még ő is képes lesz a fejlődésre.

Ha netán eddig kíváncsiak lettünk volna rá, vajon hogy nézhet ki a rajzolt karakter élőben, vége az álmatlan éjszakáinknak. Egy Joe Mele nevű TikTok felhasználó ugyanis rájött, hogy az édesapja pont úgy néz ki, mint Anton Ego, és hogy a hasonlóság még megdöbbentőbb legyen, rávette az öreget egy kis játékra is, amit videóra vett.

A fiú először rábeszéli az apját, hogy vegyen fel Egóéhoz hasonló ruhákat (zakót és egy sálat), majd hátrafésülteti vele a haját, végül egy kis sminkkel is rásegítenek a dologra, sőt: miután minden kész, Mr. Mele még arra is hajlandó, hogy olyan arcot vágva pózoljon, mint a rajzfilmfigura. És ha mindez nem lenne elég vicces, a férfi folyamatosan morog, hogy nincs kedve az egészhez, amivel még tökéletesebbé teszi az illúziót – olyannyira, hogy ha esetleg a Disney élőszereplős verziót készülne forgatni a L’ecsóból (ami azért nem lenne olyan meglepő), már meg is van, ki játszhatná Anton Egót!


(via ScreenRant)