Megvan a Reszkessetek, betörők! reboot főszereplője

Az új Kevin McCallister egy olyan ifjú színész lesz, akit egy közelgő filmben hamarosan láthatunk.

Többször írtunk már a zseniális humorú színész-rendező, Taika Waititi új filmjéről, a Jojo nyusziról, amit a magyar mozik sajnos majd csak 2020. január 23-án mutatnak be. A történelmi szatíra főhőse egy olyan kisfiú, aki nem mást talál ki magának képzelt barátnak, mint Adolf Hitlert (a képzeletbeli Hitlert maga Waititi játssza).

Archie Yates a Jojo nyusziban. Forrás: Fórum Hungary

 

Ennek a filmnek az egyik gyerekszerepét, a Yorki nevű kisfiút alakító Archie Yates-t választotta most a Disney, hogy eljátssza a Reszkessetek, betörők! című karácsonyi film rebootjának főszerepét. Az újragondolt Reszkessetek, betörők!-ben rajta kívül szerepet kapott a Koszorúslányokból ismert Ellie Kemper és Rob DeLaney is (Csaló csajok, Deadpool 2.).

A reboot rendezője Dan Mazer (Az a bizonyos első év, Nagyfater elszabadul) lesz, aki a Saturday Night Live forgatókönyvírói, Mikey Day és Streeter Seidell scriptje alapján dolgozik majd. A The Hollywood Reporter értesülései szerint az új Reszkessetek, betörők! alaposan elrugaszkodik a Macaulay Culkinnal forgatott eredeti filmektől, hiszen a középpontjában egy olyan házaspár áll, akik meg akarják menteni az otthonukat az anyagi csődtől, és ennek érdekében egy olyan gyerekkel kell háborúzniuk, aki ellopott egy felbecsülhetetlen értékű családi ékszert.

Első hallásra ennek a sztorinak nincs semmi értelme, és az sem világos, mi köze a Reszkessetek, betörők!-höz, de hamarosan minden bizonnyal kitisztul a kép, hiszen a filmet a jövő év elején elkezdik forgatni. Addig is vigasztalódjunk az egyetlen és igazi Kevin McCallister, azaz Macaulay Culkin fotójával, amit a nyáron azután rakott ki a Twitterre „Hé, Disney, hívjatok fel!” szöveggel, miután kiderült, hogy rebootolják a Reszkessetek, betörők!-et.


(via Consequence of Sound)