Megvan az új Bill és Ted főgonosza

A sorozatrajongók számára ismerős arc alakítja majd a negatív hőst Keanu Reeves és Alex Winter oldalán a közelgő Bill & Ted Face the Music című folytatásban.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Barry című, nálunk is látható sorozat, egy zseniális fekete komédia csapnivaló csecsen maffiózóját, Noho Hanket alakító Anthony Carrigan is aláírt a várva várt alkotásra, méghozzá egy könyörtelen, hátborzongató figura szerepére.

Carrigan a sorozatban. Forrás: HBO

 

Ahogy arról korábban már írtunk, a Tedet játszó Keanu Reeves és a Billt megformáló Alex Winter 31 évvel az első film, a Bill és Ted oltári kalandja, és 29 évvel a második rész, a Bill és Ted haláli túrája után állnak össze ismét egy folytatásra.

Rajtuk kívül visszatér a Kaszás, azaz William Sadler is, az új színészek között pedig olyan neveket találunk, mint a rapperként is ismert Kid Cudi vagy Hugo Weaving unokahúga, Samara Weaving (Három óriásplakát Ebbing határában, Ready or Not).

Bill és Ted oltári kalandja. Forrás: port

 

Az amerikai mozikban 2020. augusztus 21-én bemutatandó Bill & Ted Face the Music című filmet Dean Parisot (Galaxy Quest – Galaktitkos küldetés, Dick és Jane trükkjei, RED 2.) rendezi, az eredeti forgatókönyvírók, Chris Matheson és Ed Solomon scriptje alapján, a sztori pedig a következő: a két címszereplő immár középkorú apukaként kell, hogy beteljesítse a végzetét – egy rockhimnusz megalkotásával kell megmenteniük a világot.


(Consequence of Sound)