Megvan az új James Bond?

Egyes pletykák szerint a producerek már tudják, ki fogja váltani Daniel Craiget a 007-es szerepében a közelgő Nincs idő meghalni után, hiszen az lesz Craig utolsó megjelenése Bondként.

A magyar mozikba november 19-én érkező Nincs idő meghalni a színész ötödik filmje James Bond szmokingjában a Casino Royale, A Quantum csendje, a Skyfall és a Spectre után. Most egyes bennfentesek névtelenül megosztották, hogy a 007-es franchise gazdái már el is döntötték, ki lesz ezután az Ian Fleming által teremtett ikonikus figura.

A MovieWeb értesülései szerint az illetőt már júniusban kiválasztották egy sikeres meghallgatás után. A site-nál úgy tudják, a terv az volt, hogy az új Bond személyét a Nincs idő meghalni premierjét követően hozzák majd nyilvánosságra, de a folyamatos csúszások keresztülhúzták a producerek számításait, és most már csak jövőre tervezik a hivatalos bejelentést, hogy ne vonja el semmi a figyelmet az új 007-es produkció elől.

Chris Pine és Tom Hardy a Kémes hármasban. Forrás: InterCom

 

A kiválasztott pedig nem más, mint Tom Hardy, akitől ugyan nem áll távol az akcióhősök megformálása, de a szmokingot eddig nehezen képzeltük el rajta. A színészt korábban olyan filmekben láthattuk, mint a nagy áttörést hozó Bronson, az Eredet, a Warrior – A végső menet, A sötét lovag – Felemelkedés, a Fékezhetetlen, a Piszkos pénz, a Mad Max – A harag útja, a Venom és legutóbb a Capone.

Hardy egyébként játszott már titkos ügynököt, de csak egy romantikus komédiába oltott kémfilmben, a 2012-es Kémes hármasban, Chris Pine oldalán. Angliában, a fogadás hazájában pedig természetesen arra is lehet fogadást kötni, hogy ki lesz a következő Bond, és a sztárt a bukmékerek is a jó esélyesek között tartják számon, így jelenleg csak 8 az 1-hez fizet, ha rá fogadunk. A közönség egyébként – ahogy arról nemrégiben beszámoltunk – szívesebben látná James Bond szmokingjában Sam Heughan skót színészt.


(via MovieWeb)