Megvan, ki helyettesíti Burt Reynoldsot Tarantino filmjében

A szóban forgó idős színész nemcsak Reynoldsnak volt jó barátja, de több QT-filmben is játszott már.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a szeptember 6-án 82 évesen szívrohamban elhunyt színészlegendát már beválogatták a Once Upon a Time in Hollywood (Volt egyszer egy Hollywood) című filmbe, de még nem kezdték el felvenni a jeleneteit, így várható volt, hogy hamarosan keresnek majd valaki mást George Spahn szerepére.

Ez a valaki más végül Bruce Dern lett, aki jelenleg a Remember Me című romantikus filmet forgatja Spanyolországban, de a produkció rendezője és producerei engedélyezték, hogy hamarabb otthagyhassa a forgatást.

Bruce Dern az Aljas nyolcas premierjén. Forrás: Monica Schipper / FilmMagic / Getty Images

 

Dernt egyébként korábban olyan filmekben láthattuk, mint a Marnie, az Akasszátok őket magasra!, A lovakat lelövik, ugye?, a Családi összeesküvés, az Ami sok, az sokk, Az utolsó emberig, a Vad lovak, A rém, a Hármastársak című sorozat vagy a Nebraska. Tarantinónak pedig két filmjében is szerepelt: a Django elszabadulban és az Aljas nyolcasban. Dern ezenkívül Burt Reynoldscal is többször dolgozott együtt (legutóbb a 2003-as Rideg valóság című westernben), és a munkakapcsolatból az évek során barátság lett.

Quentin Tarantino most készülő új filmjéről már nagyon sokat írtunk: a legtöbb részlet ebben a cikkünkben olvasható el róla. Dern karaktere, George Spahn egy vak öregember, akinek a tanyája a bázisául szolgált Charles Mansonnak és szektájának, amelynek tagjai így innen indultak el meggyilkolni 1969. augusztusában Sharon Tate-et és barátait. A borzalmas eseménynek pedig kulcsfontosságú jelentősége lesz a Once Upon a Time in Hollywoodban.


(via Consequence of Sound)