Mesélnek a nők, akiket Steven Seagal megerőszakolt

A szebb napokat látott színész ellen már megindult a nyomozás.

Sorra törik meg hallgatásukat azok a nők, akiket - elmondásuk szerint - Steven Seagal szexuálisan zaklatott, mostanra az áldozatok száma már több, mint tucatnyi.  Regina Simmons azonban már tényleges nemi erőszakkal vádolja a színészt.

Simons 1994-ben, 18 éves korában statiszta volt a Lángoló jégben, és Seagal meghívta a Beverly Hills-i otthonába, a forgatás záróbulijára. Csakhogy amikor a lány odaérkezett, nyoma sem volt a vendégeknek.

Bevitt a szobájába, és épp csak becsukta az ajtót, már csókolgatott. Azután levette a ruhámat, és mielőtt észbe kaptam volna, már rajtam volt, és megerőszakolt... Akkoriban még nem voltam szexuálisan aktív. Ilyen eseteknél mindenki az "üss vagy fuss" reakcióról beszél, de a lefagyást nem szokták említeni.

Seagal neve már a zaklatási botrány elején előkerült, ám konkrét nemi erőszakkal elsőként Simons vádolta a színészt. Faviola Dadis, egykori modellel együtt beszélt a The Wrap-nek, miután a Los Angeles-i rendőrség még a múlt hónapban mindkettőjüket tanúként kihallgatta az ügyben, ugyanis Dadist 2002-ben egy meghallgatáson tapogatta Seagal. A részletekről a rendőrség nem nyilatkozott, azt azonban megerősítették, hogy több, egymással nem összefüggő esetnél is nyomoznak Seagal ellen. 

Dadist a hotelszobájába hívta fel a színész, egy privát meghallgatásra, ám úgy volt, hogy jelen lesz Seagal asszisztense és a produkció szereposztója is - csakhogy a férfi egyedül várta őt. A nőnek bikiniben kellett sétálgatnia, majd Seagal azt kérte, hogy játsszanak el egy "romantikus jelenetet".

Már attól kényelmetlenül éreztem magam, hogy bikiniben kellett állnom előtte. Utána elkezdte csipkedni a mellbimbómat, majd a másik kezével a lábam közé markolt. Azonnal felkiáltottam, hogy "a meghallgatásnak vége!"

A két nő korábban másoknak is elmesélték al történetüket, akik a Wrap-nak megerősítették az elhangzottakat. Megpróbálták elérni Seagalt, hogy érdemben reagáljon az elhangzottakra, ám nem sikerült, mi több, a fia, Kentaro Seagal is azt állította, hogy nem tudja elérni az apját.