Michael Fassbender dinoszauruszháton száll szembe a kungfuzó Hitlerrel

A zseniális trash rövidfilm, a Kung Fury egész estés változatában Fassbender alakítja az időutazó zsarut, hogy géppuskás viking amazonokkal és David Hasselhoff-fal az oldalán ripityára verje a nácikat.

David Sandberg 2015-ös rövidfilmje, a Kung Fury azonnal kultikus kedvenccé vált, hiszen a 80-as évek nosztalgiája most amúgy is menő, de a film a saját jogán is akkora abszurd marhaság, amilyet ritkán látni. A rendező Kickstarteren lapátolta össze a 600 ezer dolláros költségvetést, és az először Cannes-ban bemutatott, majd a netre feltett fél órás filmet jó 40 millióan nézték meg világszerte. A The Hollywood Reporter értesülései szerint Az Az producerei felkarolták a zseniális agyzsibbasztást, és Sandberg Michael Fassbender főszereplésével készítheti el az időutazó zsaru egész estés keménykedését. Fassbender mellett a kisfilmben is feltűnő David Hasselhoff száll majd szembe a Kung Führerrel, azaz magával Adolf Hitlerrel!

Íme a VHS-korszaknak oltárt emelő eredeti mű T-rexen lovagló gépfegyveres viking amazonokkal, kungfuzó Hitlerrel és a világ legpusztítóbb egysorosaival. 

A filmhez egy hivatalos, a stílusnak megfelelő viccesen béna szinkron is készült, méghozzá az film alkotóinak jóváhagyásával.

David Hasselhoff pedig egy kiváló nótát is írt a filmhez, természetesen a 80-as évek legnemesebb szintipop hagyományait követve.