Michal Bay kezei közt akcióthriller lett a karanténból és a Covidból

A vírus mutálódott, a Covid-23-nak már 50 százalékos a halálozási rátája. A járványba világszerte több mint 110 millióan haltak bele. Amerikában a fegyveres erők folyamatosan járőröznek. A karantén 213. hetén egy fiatal nő és a szerelme nagy bajba kerül. Nézd meg a Songbird előzetesét!

Ahogy arról korábban már írtunk, a Covid által megihletett akciópápa a koronavírus miatt lezárt Hollywoodban forgatott found footage filmet, amelynek cselekményét a közeli jövőbe, 2024-be helyezte. Ezenkívül eddig nem sokat lehetett tudni a produkcióról, de a most nyilvánosságra hozott trailernek köszönhetően kitisztult a kép. Alapvetően egy, a Covid idejére tett Rómeó és Júlia sztoriról van szó.

„Ez a Rómeó és Júlia, csak itt a bejárati ajtó és a vírus választja el a szerelmeseket egymástól.

Ez egy disztópikus, félelmetes világ, ugyanakkor egy romantikus film is két emberről, akik együtt akarnak lenni, de nem tehetik” – nyilatkozta a film rendezője, Adam Mason (Michael Bay a Songbird produceri munkálatait végezte).

A Songbird forgatása egyébként július 8-án kezdődött, és mindössze 17 nap alatt lezavarták. A stábtagokat három külön csapatba osztották, és folyamatosan tesztelték őket, ezenkívül amit lehetett, maga a rendező csinált meg, például gyakran besegített az operatőrnek és a világosítónak. S habár most nyilvánosságra hozták a film első előzetesét, az még nem derült ki, mikor lesz a bemutató.

A Songbird főhőse egy Nico nevű biciklisfutár, aki a „frontvonalban” dolgozik, és immunis a vírusra (KJ Apa – Riverdale), és Sara nevű szerelme, aki súlyos helyzetbe kerül lakásában a karantén alatt, mivel valamiért egyszerre akarnak bejutni hozzá a súlyosan beteg szomszédok és a hatóságok erőszakos emberei, akik faltörő kost sem félnek használni. A Riverdale sztárján kívül a filmben olyan nevek is szerepelnek, mint Demi Moore, Bradley Whitford (Az elnök emberei), Alexandra Daddario (True Detective) vagy Peter Stormare (Fargo).


(via NME, Independent)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu