Mindenki citromba harapott az új Bond film kulisszák mögötti fotóin

A képeket elnézve nem lehetett valami nagy móka a forgatás. Nézd meg a savanyú pofa sztárokat!

2020. április 3-án mutatják be a brit (8-án pedig az amerikai) mozik az új 007-es filmet, a No Time to Die-t, aminek a készültéről mi is gyakran írtunk, mivel nem ment épp zökkenőmentesen (a premiert többször elhalasztották, lecserélték a rendezőt, több baleset történt a helyszínen stb.) – talán ez viselte meg annyira a stábot, hogy az MGM által most nyilvánosságra hozott, a kulisszák mögött készült fényképek között egyetlen vidámat vagy mosolygósat sem találunk.

Forrás: Franco Origlia / Getty Images

 

A fotók a film olaszországi, materai forgatási helyszínén készültek, gyönyörű háttér előtt, és elvileg azt a célt szolgálnák, hogy promótálják a No Time to Die-t – de az embernek az élettől is elmegy a kedve, ha rájuk néz. A film sztárjai, Daniel Craig és Léa Seydoux, illetve a rendező, Cary Joji Fukunaga ugyan nagyon attraktívak, de olyan arcot vágnak, mintha temetésen lennének. Vagy mintha a szüleik a századik fotót lőtte volna róluk a nyaraláson, és már elegük lenne az egészből.

Forrás: Franco Origlia / Getty Images

 

Az új Bond moziban Craigen és Seydoux-n kívül szerepel még mások mellett Rami Malek, Jeffrey Wright, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Lashana Lynch, David Dencik és Christoph Waltz is – csak ők már biztos nem fértek fel a promófotókra a 007-es és a Bond lány hatalmas mosolya mellé.

Forrás: Franco Origlia / Getty Images

 

De hát végül is a Bond filmek világa tényleg nem játék és mese, a kőkemény ügynöknek nincs ideje meghalni, de a jelek szerint még mosolyogni sem. A No Time to Die sztorija egyébként az, hogy Bond felhagyott az aktív szolgálattal, és Jamaicán tengeti csendesen a napjait. Egészen addig, amíg régi barátja a CIA-tól, Felix Leiter fel nem keresi, hogy segítsen neki megtalálni egy elrabolt tudóst. A szálak persze messzire vezetnek: egy olyan gonosztevőig, aki a legveszélyesebb új technológiával van felfegyverkezve.


(via Collider)