Mit tippelsz, hány filmet forgatott Nicolas Cage az elmúlt 5 évben? Na és Samuel L. Jackson?

Kétség kívül ők a legkeményebben dolgozó színészek Hollywoodban! De vajon hogy áll Brad Pitt vagy Margot Robbie egyenlege?

Vajon hány filmet forgatott le a köztudottan megélhetési színészként dolgozó Nicolas Cage az elmúlt 5 évben? Nem kevesebb, mint 27 darabot! 2015-ben ugyan csak A louisiánai befutót és A sötétség kapuit láthattuk tőle, a 2018-as esztendőben viszont igencsak termékeny volt: ekkor jött ki a Mandy – A bosszú kultusza, a Ne nézz a tükörbe!, a Running with the Devil, a 211, a Between Worlds és a Pókember - Irány a Pókverzum, amelyekben mindben közreműködött! Idén a Color Out of Space című horrorral gurított nagyot, de jön még tőle a Wally's Wonderland, kőkori hang lesz a Kroodék 2-ben, és a Netflix valószínűleg vele forgatja le a Tiger King című dokureality dramatizált változatát is.

Samuel L. Jackson lett a listán a második 22 filmmel (de ha a cameók is számítanak, akkor 26 a mérlege). Na persze úgy könnyű, ha az ember a közönségkedvenc Nick Furyt alakítja már vagy 10 éve, mert a S.H.I.E.L.D. félszemű parancsnokát úgyis mindenki belerakja a maga Marvel-blockbusterébe. Természetesen a 71 éves sztár számos másik produkcióban is emlékezetes alakítást nyújtott az elmúlt öt évben, alig győzzük felsorolni a jobbnál jobb filmjeit: Aljas nyolcas, Kong: Koponya-sziget, Tarzan legendája, Marvel Kapitány, Pókember: Idegenben, Üveg (a képzeletbeli dobogóra egyébként Brad Pitt fért még fel harmadiknak 21 filmmel, de ebből 11-ben producer volt, nem főszereplő)!

A színésznők között aligha meglepő, hogy Margot Robbie vitte el a pálmát (helyesebben a főszerepeket), aki nem kevesebb mint 19 filmet forgatott 2015 óta, ami az összesített, koedukált ranglistán az 4. helyre volt elegendő. Suicide Squad - Öngyilkos osztag, Tarzan legendája, Én, Tonya, Volt egyszer egy... Hollywood, Ragadozó madarak:  a 29 éves színésznő igen szép filmográfiát tudhat magáénak A Wall Street farkasa óta, ami felrepítette őt az A-listás sztárok közé. A színésznők között a második legszorgalmasabb Nicole Kidman lett 16 produkcióval, a harmadik pedig Natalie Portman 15 filmmel.

Íme a legkeményebben dolgozó hollywoodi sztárok TOP20-as listája:

  1. Nicolas Cage: 27 produkció
  2. Samuel L. Jackson: 26 (22) produkció
  3. Brad Pitt: 21 produkció
  4. Will Ferrell: 20 produkció
  5. Margot Robbie: 19 produkció
  6. Idris Elba: 17 produkció
  7. Liam Neeson: 17 produkció
  8. Johnny Depp:  16 produkció
  9. Nicole Kidman: 16 produkció
  10. Sam Rockwell: 16 produkció
  11. Adam Sandler: 15 produkció
  12. Antonio Banderas: 15 produkció
  13. Chris Hemsworth: 15 produkció
  14. Natalie Portman: 15 produkció
  15. Anna Kendrick: 14 produkció
  16. Charlize Theron: 14 produkció
  17. Helen Mirren: 14 produkció
  18. Laura Dern: 14 produkció
  19. Leonardo DiCaprio: 14 produkció
  20. Scarlett Johansson: 14 produkció

(via Party Casino & Movieweb)