Most már biztos, hogy Eddie Murphy leforgatja a Beverly Hills-i zsaru 4-et!

De csak az Amerikába jöttem 2 után.

Eddie Murphy jelenleg épp a Netflixen futó új filmjét, a Dolemite Is My Name című életrajzi drámát népszerűsíti, ami a '70-es évek blaxploitation sztárját, a rapperből lett színészt, Rudy Ray Moore-t mutatja be. A film nagyon jó kritikákat kapott, több kritikus is Edie Murphy nagy visszatéréséről beszél, az 58 éves sztár pedig sorra adja az interjúkat a rangos mozimagazinoknak. A Collider kamerái előtt például arról is beszélt, hogy szívesen leforgatná az Amerikába jöttem 2-t és a Beverly Hills-i zasru 4-et, sőt, a Saturday Night Live-ba is visszatérne, mint stand upos:

Igen, ez az, amit meg fogunk csinálni az Amerikába jöttem 2 után, megcsináljuk a Beverly Hills-i zsarut. Aztán az a tervem, hogy visszatérek a színpadra és stand up comedyt csinálok. Ezekre a filmekre és a Saturday Night Live-ra én úgy tekintek, mint egy könyvtámaszra. Ha most úgy döntenék, hogy nem csinálok már semmit, csak heverészek a kanapén, akkor azt szeretném, hogy ezekkel a vicces dolgokkal érjen véget a filmes karrierem.

A Beverly Hills-i zsaru 4-et elvileg ugyanaz a páros, Adil El Arbira és Bilall Fallah rendezi majd, akik Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével leforgatták a Bad Boys 3-at. (via Movieweb)