Most már biztos, hogy Kicsi Én öngyilkos lett

A Los Angeles-i halottkém lezárta az áprilisban 49 évesen elhunyt Verne Troyer halálához kapcsolódó vizsgálatot.

A szakértő megállapította, hogy a törpe növésű színész – aki élete utolsó három hetét kórházban töltötte alkoholmérgezés miatt – az alkohol káros hatásai miatt halt meg április 21-én. Halálát öngyilkosságnak minősítették.

Verne Troyer Mike Myersszel az Austin Powers - Aranyszerszámban. Forrás: port

 

Mivel az Austin Powers-filmek sztárjának haláláról beszámoló Facebook-bejegyzés annak idején szintén említette a depressziót és az öngyilkosságot, a vizsgálat eredménye nem okozott meglepetést. A színész régóta alkoholfüggő volt, már 2002-ben is majdnem meghalt alkoholmérgezésben. 2017-ben viszont bejelentette, hogy elvonóra megy.

Verne Troyer leghíresebb szerepe a Mike Myers nevével fémjelzett KicsiKém – Sir Austin Powers 2. és az Austin Powers – Aranyszerszám című kémfilmparódiákban Kicsi Én megformálása volt, de játszott a Félelem és reszketés Las Vegasban, a Harry Potter és a bölcsek köve, a Love Guru, illetve a Doktor Parnassus és a képzelet birodalma című filmekben is.


(via The Guardian)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.