Most már biztos, hogy Kicsi Én öngyilkos lett

A Los Angeles-i halottkém lezárta az áprilisban 49 évesen elhunyt Verne Troyer halálához kapcsolódó vizsgálatot.

A szakértő megállapította, hogy a törpe növésű színész – aki élete utolsó három hetét kórházban töltötte alkoholmérgezés miatt – az alkohol káros hatásai miatt halt meg április 21-én. Halálát öngyilkosságnak minősítették.

Verne Troyer Mike Myersszel az Austin Powers - Aranyszerszámban. Forrás: port

 

Mivel az Austin Powers-filmek sztárjának haláláról beszámoló Facebook-bejegyzés annak idején szintén említette a depressziót és az öngyilkosságot, a vizsgálat eredménye nem okozott meglepetést. A színész régóta alkoholfüggő volt, már 2002-ben is majdnem meghalt alkoholmérgezésben. 2017-ben viszont bejelentette, hogy elvonóra megy.

Verne Troyer leghíresebb szerepe a Mike Myers nevével fémjelzett KicsiKém – Sir Austin Powers 2. és az Austin Powers – Aranyszerszám című kémfilmparódiákban Kicsi Én megformálása volt, de játszott a Félelem és reszketés Las Vegasban, a Harry Potter és a bölcsek köve, a Love Guru, illetve a Doktor Parnassus és a képzelet birodalma című filmekben is.


(via The Guardian)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Én lenni robot, én megmondani, mit nézz
Én lenni robot, én megmondani, mit nézz

PORT.hu chatbot a Messengeren!

előzetes