Nácik helyett boszorkányokkal, démonokkal és óriásokkal lesz tele az új Hellboy

A Stranger Things sheriffje mesélt arról, mennyire jó volt ördögfajzatot alakítani.

2017 mindenképpen David Harbour éve volt: sok sorozatrajongó kedvence lett a Stranger Things második évada miatt, ráadásul sikerült megcsípnie a Hellboy 3 címszerepét is. Sokan persze fájlalják, hogy ez már nem a Guillermo del Toro rendezésében és Ron Perlman főszereplésével leforgatott Hellboy 1-2 folytatása lesz, hanem egy reboot, amit a Trónok harca- és Fekete vitorlák-epizódokon edződött brit horrorfilmes, Neil Marshall jegyez.

David Harbour nemrég interjút adott a Collider magazinnak, amiben arról mesélt, hogy az okkult nácik helyett ezúttal mindenféle mitológiai lények lesznek Hellboy ellenfelei, akik ráadásul eléggé megizzasztották a színészt a csatajelenetekben.

Ez volt életem eddigi legnehezebb forgatása! Rengeteg kaszkadőrmunka van benne, igazi akcióorgia. Lesz benne persze sztori és érzelmes nagyjelenet is, de főleg akció! Rengeteget rohangálok benne, forgok ide-oda, és mindenfélét püfölök. Kész őrület 42 évesen ilyesmit csinálna. 20 évesen még meg is sértődtem volna, ha nem csinálhatom, meg, de egy negyvenes fazon mi a fenének akar szuperszörnnyé átváltozni?!? Az én csontjaim sem a régiek már. Szóval elég nehéz volt a munka, de cserébe rettentően izgalmas volt. A semmiből kellett összeraknunk egy komplett mítoszt ennek a félig démon fickónak, és kiszínesíteni a palettát mindenféle boszorkánnyal, óriással és ördögfattyal.

Az új Hellboy-mozifilmben Milla Jovovich alakítja majd a főhős ádáz ellenfelét, a Vérkirálynőt, Ian McShane pedig Broom professzort, aki annak idején a 2. világháborúban kimentette a kis Hellboyt a démonidéző okkult nácik karmai közül. A reboot mozipremiere pont egy év múlva, 2019. január 11-én lesz - alig várjuk! (via Geektyrant)