Nagyon mókás lett a Marvel stúdió 10 éves kihívás-montázsa

De a rajongóktól jött 10 Years Challenge-mémáradat lesz az, amin sírva fogsz röhögni!

Az ön- és közveszélyes, bekötött szemmel őrültködős Bird Box Challenge mellett egy másik mém, a 10 Years Challenge, vagyis a tízéves kihívás is forgószélként söpört végig a közösségi médiában az elmúlt napokban. A dilivonatra felugrott a Marvel stúdió is, hiszen 2018 nyarán volt pont 10 éve, hogy mozikba került a Vasember és A hihetetlen Hulk, vagyis a geek producerpápa, Kevin Fiege egymásra épülő szuperhősös blockbsutereinek első felvonása.

Tavaly a Marvel stúdió még a logóján is átírta tízes számra az I és O betűket a Studios-feliratban, a héten pedig kikerült a Marvel-filmek hivatalos Twitter-oldalára egy mókás összeállítás kedvenc szuperhőseinkről. A Tony Starkot alakító Robert Downey Jr. semmit sem változott 2008 óta, Chris Hemsworth is csak annyit, hogy most már rövid hajú Thorként vállal be egyre több filmszerepet. Aki igazán látványos átalakuláson ment keresztül, az Scarlett Johansson: Fekete Özvegy ugyanis a Vasember 2-ben még vörös hajú volt, mostanra pedig már festett szőke lett! 

A mókás kedvű rajongók persze kapva kaptak az alkalmon, és többtucatnyi vicces képpárral széttrollkodták a Marvel tízéves kihívását – többek között a stúdió orra alá dörgölték, hogy miért kellett menet közben lecserélni a Hulkot alakító Eric Banát Mark Ruffalóra. Az én kedvencem egyébként az a kép, ahol Amerika kapitány (Chris Evans) 10 éve még jégkocka volt, hiszen Az első bosszúálló 2011-es film volt, de az is találó montázs, hogy a Sony 2000-es években bemutatott Pókember filmjeiben May néni  még egy kedves öreganyó volt, és nem egy fiatalos ötvenes nagynéni, mint Marisa Tomei az új Pókember-filmekben.

Persze a Marvelnek valószínűleg csak egy jó ürügy volt ez az egész 10 Years Challenge-őrület arra, hogy megint reklámozza egy kicsit az idén áprilisban mozikba kerülő, legújabb all star szuperhősmoziját, a Bosszúállók: Végjátékot. (via Digital Spy)