Nagyon vicces A kis kedvencek titkos élete 2 új trailere

Folytatódik a közönségkedvenc animáció, amiben kiderül, mit csinál a kutyánk és a macskánk, ha nem vagyunk otthon.

2016-ban a Grut és a Minyonokat is készítő Illumination stúdió Gru és a kis minyonok nélkül is képes volt egy népszerű animációs filmet összehozni. Ez volt A kis kedvencek titkos élete, ami 875,4 millió dollárt kaszált a mozikban (vagyis annyit, mint egy átlagos, agyonreklámozott Marvel-film), így nem is volt kérdéses, hogy lesz hozzá folytatás. Ami már szinte el is készült, befutott az első trailer is hozzá:

Illetve nem is trailer ez, hanem inkább egy filmrészlet. Az első részben megismert Jack Russell-terriert, Maxet elviszik az állatorvoshoz, ahol a kutyák és a macskák úgy várakoznak sorban, mintha pánikbetegek lennének, és épp várnák, hogy sor kerüljön valami terápiás beszélgetésre a pszichológusnál.

A sztoriról egyelőre semmit sem lehet tudni. Az viszont biztos a fenti részlet alapján, hogy az alkotók már várakoztak állatorvosi rendelőben, mert tényleg nagyon viccesen mutatják be az ottani miliőt,  a szék alá bújó kutyustól a macskakosárban vígan héderező kiskedvencen át a gazdi ölében keservesen nyávogó cicáig. A kis kedvencek titkos élete 2 jövő nyáron kerül majd a mozikba, de addig még biztosan kapunk hasonlóan mókás előzeteseket hozzá. (via Hollywood Reporter)