Nagyon viccesen fog kinézni a Wonder Woman 2 egyik főszereplője

A Trónok harca sztárja, Pedro Pascal '80-as évek-frizurával büntet! Itt az első fotó!

Nagyon komolyan veszi a '80-as évek feelinget a Wonder Woman 1984 stábja! Pár hónapja már bejárta a sajtót két olyan jelenetfotó, amin a szereplőknek vicces rövidnadrágja, tréningruhája és bajsza volt, a tévében pedig épp a Dallas ment, most pedig itt az újabb jelenetfotó Pedro Pascalról, aki szintén egy televízióképernyőn keresztül látszódik, amint épp mókás frizurával és lehetetlen színű zakóban ücsörög egy limuzinban.

Power suit. Power hair. #WW84

Pedro Pascal (@pascalispunk) által megosztott bejegyzés,

A rajongói pletykák szerint a Trónok harca 43 éves chilei sztárja fogja alakítani a Wonder Woman 2-ben Maxwell Lordot, a DC '80-as években kitalált, ambiciózus üzletemberét, az Igazság Ligájának alapítóját – aki azonban több képregényben is amolyan Lex Luthor-féle, pénzes főgonoszként szerepelt, és telepatikus képességeket is kapott.

Ez persze egyelőre csak találgatás. Ami viszont biztos: Gal Gadot ismét felölti Wonder Woman harci ruháját, egykori szerelme, az első világháborús katona (Chris Pine) visszatér a halálból, és felbukkan új ellenfélként a gepárddá is átváltozni képes, harcias régészlány, Barbara Minerva, alias Gepárd (Kristen Wiig). A Wonder Woman 1984 sajnos majd csak 2019 őszén kerül mozikba, pedig mi már akár holnap beülnénk rá! (via Independent)