Natalie Portman női Thorként tér vissza a Marvel-univerzumba

A színésznő saját jogán fogja hajigálni a Mjölnirt a 2021-re ígért Thor: Love and Thunderben.

Kétség kívül Natalie Portman sokkolta leginkább a hétvégén a San Diego-i Comic Con résztvevőit (valamint nem mellékesen az egész világot), amikor kiderült: nemcsak hogy főszereplőként tér vissza a Marvel franchise-ba, de ő lesz Lady Thor, aki saját jogán fogja fejbe vágni az ellent a viharisten legendás kalapácsával, a Mjölnirrel!

Natalie Portman a San Diego-i Comic Conon Thor kalapácsával pózol (fotó: Kevin Winter/Getty Images)

 

A nagy visszatérésre a Thor 4-ben lesz lehetősége, ami a Thor: Love and Thunder címet kapta, és ugyanúgy Taika Waititi lesz a rendezője, ahogy a Thor: Ragnarök című, pszichedelikusan őrült space fantasynek is. Portman karaktere, Jane Foster mellett persze az eredeti Thor, azaz Chris Hemsworth is visszatér majd a Thor 4-ben, akárcsak a Valkűrt alakító Tessa Thompson. A rajongók közben el is készítették az első Lady Thor fan artot, ami elég nagyot megy a Marvel-képregényes Facebook-csoportokban. Íme:

Natalie Portman as Lady Thor!

Közzétette: The Marvel Hub – 2019. július 22., hétfő

A női Thor egyébként egyáltalán nem ördögtől való dolog: még csak nem is Kevin Fiege, a Marvel-filmek producerpápájának agyszüleménye, hanem a hivatalos Marvel-kánon része, és a képregényekből lett átemelve a mozifilmes univerzumba. (via The Independent)