Nem fogod elhinni, ki segített megírni Brad Pitt vicces köszönőbeszédeit

A sztár nagyot ment a most zárult díjszezonban, és beszédei is nagyon jók voltak. Sajnos viszont nem magától ilyen vicces – most elárulta, kik segítettek neki megírni a parádés köszöneteket.

Brad Pitt a 2019 végén kezdődött és 2020 februárjában zárult díjszezonban a Volt egyszer egy… Hollywood laza kaszkadőrfigurájának megformálásáért elnyerte többek közt a legjobb mellékszereplőnek járó Oscart, Golden Globe-ot, BAFTA-t, a National Board of Review-t és a Screen Actors Guild Awardsot – és mindenhol olyan vicces köszönőbeszédet mondott, hogy egyesekben felmerült: esetleg külön szövegírót alkalmaz, aki ilyen jókat ír a számára.

A Variety most egy interjúban rákérdezett a dologra, és Pitt őszintén elmesélte, kik segítettek neki.

„Híresen óvatos vagyok a beszédekkel kapcsolatban, mert mindig ideges leszek, ha beszédet kell mondanom.

Ezúttal viszont arra gondoltam, alaposan felkészülök, hogy ne érezzem magam olyan kényelmetlenül. És hát meg is lett az eredménye” – mondta a színész.

„Azt reméltem, most végre elhozhatom az anyukámat is, de ha egy nő mellettem áll, rögtön megírják róla, hogy járunk, szóval elég fura lett volna” – mondta például Pitt a Golden Globe színpadán. „Legyünk őszinték, ez bizony nehéz szerep volt. Egy fickó, aki betép, leveszi a pólóját és nem jön ki az exfeleségével. Nagy kihívást jelentett” – poénkodott a SAG (Screen Actors Guild) díjátadóján.

A fentieken kívül pedig a sztár a Varietynek azt is bevallotta, hogy egy csomó vicces barátja segített neki csiszolgatni a köszönőbeszédeket. Pitt név szerint is megnevezte közülük

Jim Jefferies és Bob Oschack komikusokat, ezenkívül egyik legjobb haverját, David Fincher direktort, aki a Hetedikben, a Harcosok klubjában és a Benjamin Button különös életében is rendezte a színészt.


(via The Guardian)