Nem is egy, hanem két Predator lesz a Predator 4-ben!

Már az új trailerben is egymás ellen harcolnak, mi lesz itt a szeptemberi premieren!

Újabb előzetest kapott az idei év egyik legjobban várt sci-fije, a Shane Black-féle Predator 4, ami The Predator címmel kerül szeptember 14-én a mozikba (nálunk viszont sajnos csak szeptember 20-án). Az új előzetes alapján úgy tűnik, nem is egy, hanem rögtön két űrből jött Ragadozó lesz benne, akik ráadásul nem nagyon szívlelik egymást:

A film fő cselekményét az eddigi előzetesek, no meg persze az egyik főszereplő, Thomas Jane korábbi spoilerezése alapján már nagyjából ki lehet találni. Ezúttal egy csapatnyi poszttraumás stresszben szenvedő, afganisztáni és iraki veterán csap össze a Predátorral. Hozzájuk csatlakozik egy olyan zsoldos, aki korábban már tanúja volt egy Predator-űrhajó érkezésének, ezért terhes lett a kormány és a hadsereg számára, de most újra szembe kell néznie a csillagközi harcosokkal, mivel egy kisfiú addig-addig játszott a Pretátorok kütyüivel, hogy végül a Földre csalogatott egy újabb űrhajót.

A mostani előzetes alapján egyébként szinte biztosra veszem, hogy a negyedik filmben az amerikai kormánynak egy titkos katonai kísérlet nyomán már van saját Predátora, esetleg valami Predátor-ember hibridje, és egy ilyen megmókolt DNS-ű harcos fog összecsapni az űrből jött, klasszikus vadásszal.

A filmben Thomas Jane meleltt szerepel még Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Augusto Aguilera, Edward James Olmos, Yvonne Strahovski,  Keegan-Michael Key, valamint a Trónok harca Theonját alakító Alfie Allen. Összekacsintós poénként a Csillagközi invázió egykori sztárja, Jake Busey annak a Predátorral harcoló kommandósnak a fiát fogja alakítani, akit pont az apja, Gary Busey játszott el az 1990-es Ragadozó 2-ben. (via Geektyrant)