Nem is kettő, hanem három új Mad Max-film jön, Tom Hardy és Charlize Theron főszereplésével

George Miller most már nem pereskedik a Warnerrel, sőt! Együtt mesélnék el Furiosa múltját.

Interjút adott az IndieWire magazinnak George Miller, a Mad Max-filmek rendezője. A beszélgetés legizgalmasabb része természetesen az volt, hogy a 74 évesen is igen aktív ausztrál filmes bejelentette: három új Mad Max-mozifilmet tervez, ráadásul ezekben visszatérne Tom Hardy és Charlize Theron, azaz Mad Max és Furiosa is!

Ezek szerint Miller már megegyezett a Warnerrel – 2017-ben ugyanis még anyagi vitája volt a stúdióval a Mad Max 4 gyártási költségei és bevétele kapcsán, ami miatt végül bíróságra ment a két fél. Most viszont a rendező így nyilatkozott:

Két történetem van, mindkettő Mad Maxről szólna. És van egy Furiosa-sztorim is. Keressük a megoldást, le kell meccselnünk a dolgot [a Warner Bros. stúdióval], de szinte biztos, hogy ez hamarosan meg fog történni.

George Miller a fentiekhez hozzátette azt is, hogy Furiosa karakterét mindenképpen szeretné jobban kibontani a folytatásban:

Igen, eléggé lenyűgöző karakter, jó lenne elmesélni a történetét. A háttérsztorija ugyanis igen érdekes. A filmben csak utaltunk rá, mert az eseményeknek haladnia kellett, nem volt idő mindenféle rekreációs beszélgetésre. 

Persze Miller az interjúban félig viccesen azt is hozzátette a fentiekhez, hogy annyi ötlete van, hogy azokból akár a vak gitáros martalócnak (The Doof Warrior) is jutna egy saját eredetfilm, amiből kiderülne, hogyan élte túl az apokalipszist, és mikét lett ilyen vagány, lángokat lövellő zeneszerszáma, és miként állt be a gonosz zsarnok, Halatlan Joe motorizált armadájába! Én egyébként ezt is simán megnézném! (via Geektyrant)