Nem kevesebb, mint 32(!!!) új poszter jött ki a Bosszúállók: Végjátékhoz

Minden egyes elhunyt és még élő szuperhős saját plakátot kapott – így derült ki, hogy Valkűr is túlélte Thanos csettintését!

Nem kamu, nem újságírói túlzás: TÉNYLEG 32 darab új poszter jött ki a várva várt Bosszúállók: Végjátékhoz, ami itthon április 25-én kerül a mozikba. Minden egyes életben maradt Marvel-szuperhős (vagyis Amerika kapitány, Vasember, Fekete Özvegy, Marvel Kapitány, Mordály, Hangya, Thor és társaik) saját plakátot kapott. És lett saját posztere az elhunytaknak is, fekete árnyalattal, ezeken Gamora, Doctor Strange, Loki, Nick Fury, Groot, Skarlát Boszorkány, Vízió, Fekete Párduc, Darázs, Mantis és a többiek láthatók.

Így derült ki többek között az is, hogy Valkűr és is túlélte a Bosszúállók: Végtelen háború fináléját, amikor Thanos, a hereállú, lila főgonosz egyetlen csettintéssel elporlasztotta az univerzum lakóinak felét!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

One Month. #AvengersEndgame

Tessa Thompson (@tessamaethompson) által megosztott bejegyzés,

A plakátokkal együtt egy új videó is napvilágot látott. Ebben újra megmutatják a Bosszúállók: Végtelen háború végét, Kevin Fiege, a Marvel-filmek producerpápája beszél egy kicsit arról, hogy mennyire szomorúak voltak a rajongók amiatt, mert a fele meghalt a kedvenc szuperhőseiknek, illetve Robert Downey Jr. (Vasember), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Amerika kapitány) és Scarlett Johansson (Fekete Özvegy) is bemutatják pár mondattal, hogy a Thanos elleni újabb összecsapásra készülő karaktereikben milyen érzelmi viharok dúlnak majd az új film elején. (via Movieweb)