Nem tetszett egy rajongónak az új Tarantino-film plakátja, csinált sajátot!

A Volt egyszer egy Hollywood poszterei eddig is a mémgyárosok kedvencei voltak, egy fan most mindenre rátett egy lapáttal!

Amilyen izgalmasnak ígérkezik Tarantino legújabb filmje, a Sharon Tate-gyilkosság idején, 1969-ben játszódó Volt egyszer egy Hollywood, annyira bénák és közhelyesek az eddig megjelent hivatalos plakátjai. Korábban mi is megírtuk itt a Porton, hogy a netezők szerint a poszteren túlszaladt a Photoshop, így olyan, mintha Brad Pitt alakítaná Leonardo DiCapriót, Brad Pittet pedig Matthew McConaughey (ráadásul volt, aki melléjük tette a lehetetlenül béna ruhás Adam Sandlert is).

A Sharon Tate-et alakító Margot Robbie-ra pedig rá sem lehet ismerni ezen a plakáton, mert úgy néz ki, mint valami Kádár-kori sztármanöken:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood

@ margotrobbie által megosztott bejegyzés,

Az egyik Tarantino-rajongó egy idő után besokallt ezektől a poszterektől, és a film eddig kiszivárgott jelenetfotói alapján összeollózott egy saját plakátverziót. Íme:

Tarantino a Volt egyszer egy Hollywoodban azt mutatja be, milyen volt Los Angeles és az Álomgyár a '60-as évek végén, amikor bejárta a világsajtót a bestiális Sharon Tate-gyilkosság híre. Leonardo DiCaprio egy lecsúszott tévésorozat-cowboyt alakít a filmben, Brad Pitt pedig a kaszkadőrét, akik úgy kerülnek az események sűrűjébe, hogy ők a megölt színésznő szomszédai. Rajtuk kívül szerepel még a filmben Dakota FanningAl PacinoKurt RussellTimothy OlyphantTim RothMichael Madsen és a március elején elhunyt Luke Pery is. Magyarországi premier: augusztus 8. (via Movieweb)