Nézd meg Angelina Jolie riválisát a Demóna 2-ből!

Az Ingrith királynőt alakító Michelle Pfeiffer posztolt magáról egy képet.

A titokzatos karaktert teljes díszben ábrázoló fotón Pfeiffernek sajnos csak a fél arca látszik, de az is nagyon meggyőző – a jelek szerint klasszikus tündérmesebeli királynőt alakít, az ehhez illő ékszerekkel.

A 2014-es Demóna folytatásában nem Pfeiffer az egyetlen új név: Chiwetel Ejiofor is csatlakozott a Csipkerózsika sztoriját más szemszögből újramesélő történet második részéhez, ahogy Ed Skrein is – a hírek szerint Ejiofor a címszereplő szerelmét, Skrein pedig egy gonosz figurát formálhat meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A little tease of Queen Ingrith #Maleficent2

Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) által megosztott bejegyzés,

De természetesen megismétli a szerepét az Aurora hercegnőt (azaz Csipkerózsikát) alakító Elle Fanning, Sam Riley (Diaval), továbbá a három tündér keresztanya, Imelda Staunton, Juno Temple és Lesley Manville is.

A szinopszis szerint a Demóna 2-ben folytatódik a Demóna és a hamarosan királynővé koronázandó Aurora bonyolult kapcsolatának feltárása, miközben ők ketten új szövetségeket kötnek, és új ellenségekre tesznek szert a rengeteg erdőt és varázslatos lakóit védelmező harcuk közepette. A filmet 2020. május 29-én mutatják be az amerikai mozik.


(via DigitalSpy)