Nézd meg az új James Bond filmet 14 másodpercben!

Kijött az első, a szerdai előzetest beharangozó teaser a Nincs idő meghalni (No Time to Die) című 007-es mozihoz.

2020. április 8-án mutatják be a magyar mozik a Nincs idő meghalni című, sorrendben 25. Bond filmet, aminek december 4-én jön ki az első előzetese. Addig is azonban, hogy a rajongók kapjanak egy kis előzetest az előzeteshez, kiraktak a hivatalos James Bond Twitter-oldalra egy 14 másodperces teasert.

A rövid klipecskében a Daniel Craig alakította szuperkém csúnyán/elszántan néz, majd bevágja Aston Martinja ajtaját, ezután azonban szerencsére ennél akciódúsabb jelenetrészletek is érkeznek: láthatunk többek közt autós üldözést, lövöldözést és egy hihetetlen motoros trükköt – egy szóval az alkotók megpróbálták ebbe a 14 másodpercbe belesűríteni az egész filmet.

Már jó ideje tudni lehet, hogy a Nincs idő meghalni az utolsó Bond film, amit Daniel Craiggel a főszerepben forgatnak – ezt nemrégiben a színész hivatalosan is bejelentette.

„Igen, a jövőben valaki másnak kell csinálnia”

– erősítette meg az Express nevű német site-nak a sztár, akitől azt is megkérdezték, hogy miután producerként már kipróbálta magát a 007-es mozikban, nem lenne-e kedve átnyergelni a rendezésre is.

„Isten ments! Nincs más vágyam, mint hogy munka után hazamenjek, egyek valamit, aztán lefeküdjek. De ha te vagy a rendező, akkor éjszaka még a producerekkel, forgatókönyvírókkal kell telefonálgatnod. Aztán úgy nagyjából két óra alvás után már mehetsz is vissza forgatni. Szóval kösz, de nem” – szögezte le a színész, aki egyébként a Nincs idő meghalnival átvette „a leghosszabb ideig szolgáló Bond” címet Roger Moore-tól.


(via NME)