Nézd meg Freddie Mercury ikertestvérét!

Továbbra is csak azt tudjuk mondani, hogy elképesztő a hasonlóság a Queen legendás énekese és az őt a Bohemian Rhapsody című életrajzi filmben megformáló színész között.

A sok viszontagság után (amelyről itt, itt és itt írtunk korábban) úgy tűnik, végre célegyenesbe ért az eleinte a nemi erőszakkal vádolt Bryan Singer, majd Dexter Fletcher (Eddie, a sas) rendezésében készülő Queen-film.

A kultikus sláger után Bohemian Rhapsody címen futó alkotást hazánkban egy nappal az amerikai premier előtt, már november 1-jén bemutatják, az első hivatalos előzetes pedig órákon belül megérkezik hozzá, de addig is érdemes megnézni a teaserét.

A korábban nyilvánosságra hozott fotókon is egyértelmű volt, de továbbra is megdöbbentő látni, milyen kísérteties a hasonlóság Mercury és a Mr. Robotból ismert Rami Malek között, ahogy a Brian Mayt hozó Gwilym Lee is elképesztő.

A teaser készítői ráadásul egy vicces húzással nem a címadó slágert, hanem egy másik ikonikus Queen-dalt, a We Will Rock You-t vágták a rövid kedvcsináló alá, amire így mindenképpen érdemes ráfordítani azt a 10 másodpercet az életünkből.


(via Queen Official)