Nézd meg Margot Robbie-t a meggyilkolt színésznő szerepében!

Kijött az első kép a sztárról, aki a Once Upon a Time in Hollywood című Tarantino-filmben játssza Sharon Tate-et.

A tetőtől talpig farmerszerkóban, illetve garbóban-bőrjakóban feszítő Brad Pitt és Leonardo DiCaprio után végre az egyik női főszereplőről, Margot Robbie-ról is bemutatták az első hivatalos fotót a várva várt alkotásból. A színésznő a fényképen hosszú hajjal, miniszoknyában és a hatvanas-hetvenes években divatos fehér csizmában pózol.

A Once Upon a Time in Hollywood egy levitézlett tévés westernsztár (Caprio) és kaszkadőre (Pitt) kalandjait követi, akik próbálnak túlélni a hatvanas évek végi Hollywoodban, ami az ellenkultúra beszivárgása miatt már egyáltalán nem emlékeztet egykori önmagára. A sztoriban fontos szerep jut az 1969. augusztus 9-én történt Manson-gyilkosságoknak is, amelyek úgy kerülnek képbe, hogy DiCaprio figurája az egyik áldozat, Sharon Tate színésznő (Robbie) szomszédjában lakik.

First look. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywood

@ margotrobbie által megosztott bejegyzés,

A sztárrendező eredetileg épp Tate meggyilkolásának ötvenedik évfordulóján akarta bemutatni művét, amely szerinte egyszerre emlékeztet majd a Ponyvaregényre, és a Pitt-DiCaprio párossal megidézi a Paul Newman – Robert Redford kettőst is. Szerencsére ezt a bizarr ötletet nemrégiben elvetették, így a Once Upon a Time in Hollywoodot már jövő július 26-tól láthatja a közönség.

A már említett sztárok mellett a filmben többek közt olyan nevek tűnnek még fel, mint Al Pacino, Dakota Fanning, Kurt Russell vagy Burt Reynolds. A tragikus sorsú Sharon Tate férje, a nagy rendező, Roman Polanski szerepe azonban még mindig nincs kiosztva, pedig már nagyban tart a forgatás. Korábban volt róla szó, hogy Tarantino mindenképpen meg akarja nyerni filmjének Tom Cruise-t is (aki egyébként kicsit emlékeztet is a fiatal Polanskira), szóval nem kizárt, hogy lesz még egy nagy bejelentés a közeljövőben.


(via Instagram / Margot Robbie)