Nézd meg Mel Gibsont begőzölt, gyilkos Mikulásként!

A Fatman című sötét humorú akciókomédiáról első előzetese alapján lehetetlen eldönteni, hogy nagyon rossz lesz, vagy olyan rossz, hogy az már jó.

Eshom Nelms és Ian Nelms alkotását november 13-án mutatják be a még nyitva tartó amerikai mozik, december 10-én pedig Európába (Hollandiába) is eljut. Az erősen korhatáros opus november 17-től az interneten, illetve digitális formátumban is elérhető lesz.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, a Fatmanben egy elhanyagolt, koravén 12 éves gyerek, Billy felbérel egy bérgyilkost, hogy ölje meg a Mikulást, mivel csak szenet kapott tőle karácsonyra (a régi időkben a rossz gyerekek még nem virgácsot kaptak a Télapótól, hanem szenet, nálunk is, csak itt ugye december 6-án karácsony helyett).

Gibson Mikulása azonban nem egy gyámoltalan öregapó, hanem egy keményebb figura, aki leginkább a télapóbiznisz hanyatlásával van elfoglalva. A most nyilvánosságra hozott trailerből kiderül, hogy a kis Billy egy olyan bérgyilkost küldött a gyerekek kedvencére, aki amúgy egy játékboltban dolgozik, és Walton Goggins (Django elszabadul, Aljas nyolcas) alakítja.

De megtudhatjuk azt is, hogy a Mikulásnak nem először törnek az életére csalódott gyerekek által felbérelt bérgyilkosok („Azt hiszed, te vagy az első? Azt hiszed, azért kaptam ezt a melót, mert kövér vagyok és jókedélyű?”), illetve hogy a nagyszakállú olyan kemény fickó, hogy még az amerikai hadseregnek is elvállal egy bevetést, ha megmentik a bizniszét. A Fatman executive producerei között egyébként ott találjuk az Ananász expressz és a legújabb Halloween rendezőjeként ismert David Gordon Greent, illetve egyik állandó színészét és alkotótársát, Danny McBride-ot is.


(via MovieWeb)