Nézd meg Natalie Portmant popdívaként!

Kijött egy videoklip a Vox Lux című filmhez, amelyben a sztár a Sia által írt csodás dalt énekli.

December 7-én mutatták be az amerikai mozik Portman új filmjét, a színészként ismert Brady Corbet új alkotását, amely egy popdíva felemelkedéséről szól. A Celeste nevű fiatal amerikai lány 1999-ben egy iskolai lövöldözés súlyosan megsebesült túlélőjeként írt traumadalával kezdi énekesnői karrierjét, majd a jelenben már globális szupersztárként láthatjuk viszont harmincas évei elején.

A filmhez Sia komponálta a betétdalokat, köztük a katartikus legelső számot, a Wrapped Upot, amit Celeste a sztori szerint még törékeny tinédzserként írt kórházi ágyán a nővére társaságában, hogy az áldozatokra emlékező gyertyagyújtós esten elénekelhesse. A december 14-én megjelenő filmzenelemezt beharangozandó Sia pár napja kirakta a dal hivatalos klipjét a YouTube-csatornájára.

Habár a Vox Lux eddig pozitív kritikákat kapott, az alkotóknak vélhetően hatalmas csalódást jelent, hogy a nemrég kezdődő díjszezonban nem jelölték semmilyen díjra – pedig Portman állítólag élete alakítását nyújtja benne. A filmben rajta kívül játszik még többek közt Jude Law, Willem Dafoe és Jennifer Ehle.

Az Open Air Rádió cikkére kattintva meghallgathatjuk a Wrapped Up teljes hosszúságú, négy és fél perces albumverzióját is, a film egy másik betétdalát, illetve több más anyagot Natalie Portmannel. A Vox Lux magyarországi premierjéről sajnos egyelőre nem tudni semmit.


(via Open Air Rádió)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu