Nézz bele a Hang nélkül 2-be!

Kijött egy félperces teaser a 2018-as év horrorjának jövőre érkező várva várt folytatásához.

2020. március 20-án mutatják be az amerikai mozik a folytatást a Hang nélkül című horrorfilmhez, amely 2018 egyik nagy meglepetésfilmje volt, és amit felesége, Emily Blunt és saját maga főszereplésével a főként színészként ismert John Krasinski rendezett – ahogy a második részt is.

A most nyilvánosságra hozott félperces teaserben Blunt karakterét, Evelynt láthatjuk egy erdőben sétálni, sérült, bekötözött lábfejjel, háta mögött gyermekeivel, a süketnéma Regannal és Marcusszal. A család (a rajongók által jól ismert körülmények miatt) nagyon óvatosan, szinte rettegve halad, miközben a lány egy térképet néz, és így követik az utat.

Mikor az ösvényen egy avarral teleszórt részhez érnek, Evelyn hátranéz Reganhoz, aki bólint, így a nő végül elszánja magát, és ráhelyezi a lábát a levelekre. A tétovázás okát mind jól tudjuk: ha a nő akár csak egy kis zajt is csap, azonnal meghallják és elkapják őket a hang alapján tájékozódó szörnyek. A teaser pedig pontosan abban a pillanatban ér véget, amikor Evelyn lába a földhöz ér, így nem derül ki, megússzák-e a dolgot.

Korábban már többször írtunk róla, hogy a Hang nélkül 2. nem szabályos folytatás lesz, hanem az első rész eseményeinek kiterjesztése, amelyben választ kapunk az azt illető kérdéseinkre, mégis honnan indult az egész, és amiben Evelyn és gyermekei más túlélőkkel is találkoznak. Őket többek közt Cillian Murphy és Djimon Hounsou alakítják. A film teljes hosszúságú előzetese 2020. január 1-jén érkezik. Mi már alig várjuk!


(via Independent)