Nicolas Cage eddigi karrierje legvadabb filmjére készül!

A Prisoners of the Ghostlandben a kormányzó lányát kell kiszabadítania a túlvilági lények fogságából.

Nicolas Cage-nek nem volt elég a legutóbbi filmjében, a Mandy-ben bemutatott pszichedelikus ámokfutás (például hogy összeverve, véresen egy szál semmiben, őrült módjára ordít a fürdőszobában, miközben vodkát vedel és vodkával fertőtleníti a sebeit), emelni akarja a tétet! Jelenleg ugyanis épp egy Prisoners of the Ghostland című, őrült akciófilmen dolgozik, aminek a forgatókönyvét így mutatta be:

Semmiben sem hasonlít azokra, amiket korábban olvastam, ez lesz a legvadabb film, amit valaha forgattam! Azért ez már jelent valamit, nem? Testhez álló, fekete bőr kezeslábast viselek benne, minden porcikámra kézigránátokat aggattak – és ha nem hozom vissza a kormányzó lányát abból a világból, amit a szellemek uralnak, akkor cafatokra robbanok! Egyszerűen eszelős!

Igen, ez eléggé olyan, mintha a Menekülés New Yorkból remake-je lenne, de meg lesz bolondítva az egész távol-keleti misztikummal és szamurájokkal. A Prisoners of the Ghostland rendezője ugyanis egy népszerű japán filmes, Sion Sono lesz, aki korábban olyan produkciókon dolgozott, mint a Csináljunk jakuza-filmet! Tokyo Vampire Hotel. (via Uproxx)