Nicolas Cage pályája legjobb szerepére készül

Nicolas Cage-et fogja alakítani, aki a múltból ad tanácsokat saját magának, ezenkívül piszkálja, amiért túl sok ócska filmet vállal.

Az Unbearable Weight of Massive Talent (A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya) címet viselő projekt forgatókönyvírói Tom Gormican (Csajkeverők) és Kevin Etten (Született feleségek, A munka hősei), és a hírek szerint előbbi alkotó fogja rendezni is a filmet.

Az Unbearable Weight of Massive Talent Nicolas Cage-ről fog szólni, akit állandóan zaklat saját kilencvenes évekbeli egoista énje, és azzal piszkálja, hogy nem lett elég sikeres, és hogy túl sok ócska filmet vállal el. A jelenben élő Cage saját múltbeli gonosz énjén kívül tetemes adóssággal is küzd, továbbá megpróbálja boldoggá tenni tinilányát.

A cselekményben lesz egy olyan rész is, hogy gondjait megoldandó a színész megpróbál bekerülni egy Quentin Tarantino-filmbe. Amire azonban sokkal nagyobb az esélye, hogy bekerüljön egy rajongója, egy mexikói drogkartell tagja által írt filmbe, a férfi ugyanis azt akarja, hogy Cage jelenjen meg a szülinapján, és játssza el a szerepet.

A meglehetősen őrültnek tűnő produkció gyártásáról állítólag az alkotók már javában tárgyalnak a Lionsgate stúdióval. Nicolas Cage megformálására pedig eddig nem találtak jobbat magánál Nicolas Cage-nél...


(via Independent)