Nicole Kidman felismerhetetlen új filmjében

Az órák után ismét orrprotézist kapott. Nézd meg a videót!

Az Oscar-díjas színésznő közelgő filmjében, a filmfesztiválokon már vetített, az amerikai mozikban december 25-én debütáló Destroyerben egy megkeseredett, leharcolt Los Angeles-i rendőrt játszik. Erin Bell élete akkor tört darabokra, amikor 17 évvel a cselekmény kezdete előtt megpróbált beépülni egy bandába, de az akció balul sült el. Amikor kiderül, hogy a banda egykori vezetője visszatért a városba, Erin elszántan a nyomába veti magát.

A jelenleg zajló Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon a sztár – akinek az arcberendezését és az orrát protézisek segítségével változtatták meg a forgatás idejére, és persze a fakó barna paróka is sokat módosított a külsején – elmesélte: nem akarja, hogy mindez elvonja a figyelmet a játékáról.

„Színészként a karakterem védelme miatt nagyon szomorú lennék, ha az alakításom egy orról szólna.

Ha ennyire fizikai síkra terelődik a dolog, akkor nem végeztem megfelelően a munkámat”

– mondta a színésznő. „Az én feladatom tehát az, hogy áttörjek ezen” – tette hozzá.

Nicole Kidman egyébként sokat köszönhet a műorroknak, hiszen 2003-ban Oscar-díjat nyert Az órák című filmben Virginia Woolf írónő megformálásáért – az alkotásban pedig a hitelesség kedvéért egy orrprotézist viselt, teljesen megváltoztatva saját külsejét. (Kidman átalakított arcát a Destroyerben a fenti videó 48. másodpercétől nézhetjük meg.)


(via The Wrap)