Nincs megállás a remake-expresszen, jön az újragondolt Nicsak, ki beszél!

Nem tudni, Travolta visszatér-e benne, és azt sem, Bruce Willis lesz-e a dörmögő baba.

Újabb '80-as évekbeli közönségkedvenc vígjáték kap remake-et: 30 évvel a bemutatója után jön az újragondolt Nicsak, ki beszél! Csak már valószínűleg a lúzer pótapukát alakító John Travolta és Kirstie Alley, a nagyszájú titkárnő nélkül. Sőt, valószínűleg már nem a 64 éves Bruce Willis lesz az új kisbaba eredeti, dörmögő hangja.

Ami viszont biztos: az új verziót Jeremy Garelick írja és rendezi, aki korábban olyan vígjátékokon dolgozott, mint a Bérhaverok és a Szakíts, ha bírsz. A Deadline-nak így nyilatkozott az új Nicsak, ki beszél!-ről:

Izgatottan várom a dolgot, hiszen nekem is van négy gyerekem, ketten közülük ikrek, és ez olyan film lenne, amit megnézhetnének, és megoszthatnám benne a feleségem és a saját tapasztalataimat is. Például bemutathatnánk, hogyan neveltük fel ezeket a kölyköket, minden hibánkkal együtt, amit csak elkövettünk. És a hang, ami leköveti a baba arckifejezését, hát az már eleve nagyon viccesnek tűnik. De mindenkinek van valami kapcsolata a gyerekekkel. A kihívás inkább az lesz, hogy az eredeti egy nagyon jó film volt, Travolta és Kirstie Alley között működött a kémia, Amy Heckerling pedig ragyogó forgatókönyvet írt. Az új változat még csak kezdeti szakaszban van, egyelőre azt próbáljuk kitalálni, hogyan lehetne a sztorit modern környezetbe átültetni.

(via Collider)