No és te kiszúrtad ezt a kapitális bakit a Bosszúállók: Végjáték végén?

A készítők mintha kicsit belezavarodtak volna abba, ki hol van a nagy harc idején.

A Bosszúállók-filmek készítői, Anthony Russo és Joe Russo rendezők, valamint a két forgatókönyvíró, Christopher Markus és Stephen McFeely egy kétnapos Karantén Party során sok-sok érdekességet meséltek el a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték forgatásáról. Ezeket össze is gyűjtöttük ebben a korábbi Port.hu-cikkünkben.

Forrás: Fórum Hungary

 

Kimaradt viszont az a rajongói észrevétel, amit egy Marvel-filmekben igencsak járatos bakivadász hívta fel a figyelmet a közösségi médiában: a film egyik jelenetében a Hangyát alakító Paul Rudd normál emberi méretben ücsörög a fehér furgonban, aminek a rakterében a kvantumugró szupermasina van. Aztán pár másodperccel később már óriásméretű Hangyaként kalapálja az ellenfelét. Stephen McFeely forgatókönyvíró a ComicBook.com Twitterén viccesen csak ennyivel kommentálta ezt a rajongói észrevételt:

Pszt!

Persze könnyen lehet, hogy ez nem is baki, hiszen a Marvel-filmes univerzumban nem Paul Rudd karaktere, Scott Lang az egyetlen Hangya-szerkós szuperhős (ahogy a képregényekben sem). Simán lehet, hogy az óriás páncélja alatt akkor épp Dr. Pym (Michael Douglas) vagy Dr. Foster (Laurence Fishburne) vigéckedett. (via Digital Spy)