Ő lesz Furiosa a Mad Max előzményfilmben?

Bár eddig Anya Taylor-Joyról szóltak a hírek, most lett egy új esélyes Charlize Theron fiatalkori énjének megformálására. Az illető egy igen sikeres tévésorozatban már bizonyított.

George Miller rendező a múlt héten jelentette be, hogy végre eljött az idő: elkészíti ötödik Mad Max filmjét, ami A harag útja Furiosájának előzménytörténetét fogja bemutatni, de Charlize Theron visszatérése helyett egy új színésznővel a főszerepben.

Millerben ugyan felmerült, hogy a 44 éves színésznőt esetleg CGI segítségével varázsolnák húsz évvel fiatalabbá, de aztán inkább elvetette az ötletet – azt nyilatkozta, Az ír bátor próbálkozása ellenére ez még mindig nem elég biztos terület, és inkább meghagyja a kísérletezést a japán videojáték-tervezőknek.

Jodie Comer. Forrás: Amy Sussman / Getty Images

 

A múlt heti bejelentéskor még arról pletykáltak, hogy a rendező A boszorkányban, a Széttörvében, az Üvegben és az Emmában látott, 24 éves Anya Taylor-Joyt nézte ki a fiatal Furiosa szerepére. Most azonban a The Hollywood Reporter kiderítette, hogy van egy másik esélyes is: nem más, mint a Megszállottak viadala című kiváló sorozattal befutott Jodie Comer.

Az angol színésznő ugyan három évvel idősebb Taylor-Joynál, és eddig inkább csak a tévében szerzett tapasztalatokat, de hamarosan több filmje is kijön (Free Guy, The Last Duel), és a Megszállottak viadalában elég sok akciófilmes tapasztalatra tett szert ahhoz, hogy megfelelő Imperator Furiosa legyen. Miller azt is elmesélte, hogy az előzményfilmnek nagy vonalakban már a Mad Max – A harag útja forgatásakor megvolt a forgatókönyve, szóval a koronavírus-veszély elmúltával rögtön kezdődhet is a forgatás.


(via NME)