Októberben jön a Fűrész nyolcadik(!) része

A sikeres horror-franchise a hetedik résznél, még 2010-ben elakadt. Jó hír a rajongóknak, hogy hét év szünet után, 2017. október. 20-án jön a nyolcadik rész, a címe Jigsaw lesz.

A Bloody Disgusting értesülései szerint a Lionsgate filmes cég Halloweenkor mutatja be a Fűrész nyolcadik részét – jó szokás szerint, mivel eddig az összes Fűrész-filmet Halloweenre időzítették.

 

A Jigsaw című film sztorija a következő: a városban szerteszét holttesteket találnak, az áldozatok mindegyike rettenetes halált halt. Minden jel szerint Jigsaw (Tobin Bell) lehet a tettes, egy bökkenő van: ő már egy évtizede nem él. Lehet, hogy valaki lemásolta a „nagy előd” szokásait?

A Fűrész-sorozat 2004-ben kezdődött, az első részt még James Wan rendezte. 2010-ig minden évben bemutattak egy Fűrész-filmet, aztán jött egy hosszú szünet, aminek idén októberben szakad vége, amikor bemutatják a nyolcadikat Michael Spierig és Peter Spierig rendezésében. A franchise eddig 873 millió dollárt, azaz több mint 242 milliárd forint bevételt hozott. 

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu