Októberről karácsonyra tolták a Wonder Woman 1984 premierjét

A Kampókéz remake-jét sem mutatja be idén ősszel a Universal, hanem majd csak 2021-ben.

A világméretű koronavírus-járvány második hulláma miatt a nagy hollywoodi stúdiók ismét elkezdték későbbre tologatni az idei év legnagyobb blockbustereit. A Wonder Woman 1984 új, hivatalos amerikai premierje december 25-én lesz (Magyarországon egy nappal korábban, 24-én), vagyis egy héttel a Warner idei nagy dobásának szánt Dűne bemutatója után.

Forrás: Port.hu

 

Gal Gadot második saját szuperhősfilmje eredetileg tavaly novemberben került volna a mozikba, de a koronavírus miatt ezt a Warner stúdió először június 5-re, majd augusztus 14-re, később október 2-re tette át. A film rendezője, Patty Jenkins így nyilatkozott az újabb premierhalasztásról a sajtónak és a világ szuperhősrajongóinak egy hivatalos közleményben:

Először is hadd mondjam el, hogy Gal [Gadot] és én mennyire szeretünk benneteket, az összes hűséges Wonder Woman-rajongót szerte a világon! Semmi sem tesz bennünket boldogabbá és lelkesebbé annál, mint a tudat, mennyire izgultok, hogy megnézhessétek a WW84-et. Mivel tudom, mennyire fontos ezt a filmet a nagyvásznon bemutatni, ahol mindannyian együtt élhetjük át az élményt, remélem, nem bánjátok, ha egy kicsit még tovább kell rá várni. Az új dátum a karácsony, de mi már alig várjuk, hogy veletek tölthessük az ünnepeket!

A Warnerhez hasonlóan a Universal és az MGM stúdió is hátrébb sorolta a a bemutatók között az idei nagy dobását, a Kampókéz remake-et (ami egyúttal folytatás is lesz. Ezt a filmet jelen állás szerint majd csak 2021-ben láthatják a mozikban az 1992-es első rész rajongói – eredetileg idén októberben került volna sor a bemutatóra, hogy Halloweenkor beülhessenek rá a horrorfilmek szerelmesei. (via The Independent & Movieweb)