Oltári jó trailer jött ki a Bill és Ted 3-hoz!

Bár Keanu Reeves már 55 éves, és Alex Winter is hamarosan ennyi lesz, harmadszorra is megmentik a világot a zene erejével!

Haláli jó előzetest kapott az évek óta várt Bill és Ted 3, amiben Bill S. Preston „Őméltósága” (Alex Winter) és Theodore „Ted” Logan (Keanu Reeves), a Vad Musztángok nevű rockbanda időutazó tagjai már ötven feletti, családos emberekként mentik meg az univerzumot. Nagy dolog ez, mert gyerekkorunk egyik kedvenc időutazós vígjátékának folytatását 10 éve ígérgetik, és azóta már szinte minden régi, kultikus franchise-hoz készült előzmény, folytatás és remake. Természetesen Bill és Ted sem maradhatott ki a retrólázból, így most a Bill & Ted Face The Music-hoz megérkezett az első teaser trailer! Íme:

Már a fenti előzetesben is feltűnik Bill és Ted régi cimborája, a Kaszás, akit ezúttal is William Sadler alakít, akárcsak régen. De más sztárok is szerepelnek a filmben: Samara Weaving, Hugo Weaving unokahúga alakítja Bill lányát, Thea Prestont, Brigette Lundy-Paine pedig Ted lányát, Billie Logan. A film rendezője az Oscar-díjas Dean Parisot, aki rengeteg műfajban kipróbálta már magát az elmúlt évtizedekben a Vészhelyzettől kezdve a Galaxy Quest - Galaktitkus küldetésig, a forgatókönyvet pedig szerencsére ugyanaz az Ed SolomonChris Matheson-páros írta, aki a Bill és Ted oltári kalandját és a Bill és Ted haláli túráját, úgyhogy remélhetőleg hűek tudtak maradni ennyi évtized múltán is a régi önmagukhoz. A Bill és Ted 3 hivatalos amerikai premieridőpontja 2020. augusztus 21., bár azt egyelőre nem tudni, hogy a világméretű koronavírus-járvány miatt tényleg ekkor fogják-e bemutatni a mozik. (via Warner Bros. UK)