Öngyilkos lett egy 42 éves amerikai színész

Isaac Kappyt a Terminátor – Megváltásban, a Thorban és a Breaking Badben láthattuk kisebb szerepekben.

A szerencsétlen sorsú férfi még hétfőn reggel halt meg, az arizonai Bellemontban, ahol leugrott egy felüljáróról, az autópályára esett, és elütötte egy autó. Kappy a helyi rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínen életét vesztette. Az illetékesek a szomorú esetet öngyilkosságnak minősítették.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Beware the man that has nothing to lose, for he has nothing to protect.

Isaac Kappy (@isaackappy) által megosztott bejegyzés,

Annál is inkább, mivel Kappy halála előtt kirakott az Instagramra egy hosszú búcsúlevelet, amit egyébként idén július 4-re dátumozott, és amelyben leírta, hogy az elmúlt héten tartott egy önvizsgálatot, amit már sok éve meg kellett volna tennie, és arra jutott, hogy hiába hitte magát annak, nem jó ember, valójában egész életében rossz volt, és bántott másokat.

Kappy elárulta, hogy drogokkal kereskedett, adót csalt, tartozásai vannak, és ő maga is drogozott, ivott és dohányzott. A színész vallomásában feltárta, hogy bántotta azokat, akik szerették, köztük a családtagjait, ezenkívül bocsánatot kér mindenki mástól is, akikkel bántóan viselkedett.

Isaac Kappy ellen egyébként korábban nyomozott a rendőrség, mert egy házibuliban fojtogatta Paris Jacksont (Michael Jackson lányát). A férfin élete végén egészen elhatalmasodott valamiféle megszállottság: egyrészt mániájává vált a pedofilok leleplezése (persze mindenféle alap nélkül), és ennek során Seth Green színészt is pedofíliával vádolta. Másrészt halála előtt három nappal rögzített egy videós vallomást is, amelynek alapján világosan érződik, milyen súlyos állapotban van, és amiben – búcsúlevelével összhangban – olyasmikről beszél, hogy felemésztette a sötétség.


(via Independent, Daily Mail)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.