Óriási a titkolózás: senki sem tudja, kit alakít a Trónok harca sztárja a Bosszúállók 3-ban

Lehet, hogy Peter Dinklage a gonoszok oldalán áll?

Áprilisban kerül mozikba az idei év egyik legjobban várt szuperhősfilmje, a Bosszúállók: Végtelen háború, amiben benne lesz a Trónok harca tévésorozat főszereplője, Peter Dinklage is. A közönségkedvenc sztár nevét a sasszemű rajongók szúrták ki a hétvégén debütáló, új plakát alján, a második sorban.

Pletykaszinten persze már korábban is felbukkant Dinklage vendégszereplése, mivel maga a Marvel-mozifilmek atyaúristene, Kevin Feige producer jelentette be nemrég, hogy igazi hollywoodi nagyágyúkra bízták a CGI-karakterek hangját. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a Trónok harca sztárja kinek a hangját kölcsönzi a filmben.

Adná magát, hogy Tyrion karaktere után ő kapja meg Black Dwarf, azaz a Fekete Törpe karakterét, csakhogy ez a gonosztevő nem lesz benne a Bosszúállók 3-ban. Thanos csapatában egyelőre csak Cull Obsidian, Corvus Glaive és Ebony Maw felbukkanása biztos (valamint egy Proxima Midnight nevű női gonosztevőé), valószínűleg valamelyikük Peter Dinklage hangján fog megszólalni az eredeti nyelvű kópiákon.

Azt tehát, hogy Dinklage pontosan kit alakít, úgysem tudjuk meg az április 26-i magyar premier előtt. Úgyhogy addig is inkább nézzük inkább újra a hétvégén debütált új előzetest, amiben a Bosszúállók együtt mentik meg a világot a Galaxis Őrzőivel és Pókemberrel!