Őrületbe kergették a Fűrész X. sikolyai a szomszédokat

Kihívták a film vágójára a rendőrséget.

Október 5-én érkezik a magyar mozikba a Fűrész-sorozat 10. része, amelyben annyit sikoltoznak és jajveszékelnek a szereplők, hogy a film egyik vágójához bekopogtak a rendőrök, miután a szomszédok kihívták őket.

Kevin Greutert rendező mesélte el, hogy Steve Forn első vágóasszisztens éppen az észak-hollywoodi irodájában dolgozott, amikor a Los Angeles-i rendőrség megjelent, és bekopogott hozzá. A filmes egy különösen intenzív jelenet hangtervezését fejezte be éppen, amelyben az egyik szereplő egy "szemvákuumcsapdából" próbál menekülni, és a jelek szerint túlságosan fel volt tekerve a hangerő.

A csengőkamera felvételén látszik is, ahogy a rendőrség odasétál, majd az ajtónyitás után közlik, hogy

A szomszédok telefonáltak, és azt mondták, hogy valakit halálra kínoznak itt.”

Forn azt mondta nekik, hogy egy filmen dolgozik, de bejöhetnek, és megnézhetik, ha akarják, mire a rendőrök nevetni kezdtek. Nem éltek a lehetőséggel, csak megjegyezték, hogy elég valósághű alakítás lehetett.

A Fűrész X. az első és a második rész történései között játszódik, és a Jigsaw-t alakító Tobin Bell visszatér benne. A film jelenleg 84%-on áll a Rotten Tomatoes-on, ami a legjobb eredmény a franchise történetében. (A Port.hu kritikája is érkezik hamarosan.)

via: THR