Őrült szamuráj westernben akciózik Nicolas Cage

Öngyilkos küldetésre indul, hogy megmentsen egy elrabolt lányt. Előzetes!

Nic Cage nem unatkozik mostanában. Nemrég jött ki új filmje, a kritikusok által körülrajongott Pig, de már készül a The Unbearable Weight of Massive Talent, amelyben saját magát játssza. És bemutatás előtt áll a japán mozi egyik leghírhedtebb rendezőjével, Sion Sonóval forgatott Prisoners of Ghostland című akcióthrillere is.

A színész egy kőkemény bankrabló alakít, akit azért szabadít ki a börtönből egy hadúr, hogy megmentse az elrabolt unokáját. Az előzetesben Cage karakterét, Herót egy önmegsemmisítő bombákkal felszerelt bőrszerkóban láthatjuk. Ha a férfi nem tudja végrehajtani a küldetést, akkor meghal. Maga a helyszín olyan, mintha keresztezték volna a szamurájfilmek és a westernek világát, de közben a mában játszódik a történet.

A filmet Aaron Hendry és Reza Sixo Safai írta, és szerepel még benne Nick Cassavetes, illetve Tak Sakaguchi és Yuzuka Nakaya harcművészek is. A világpremier a Sundance Filmfesztiválon volt, itt vásárolta meg a forgalmazási jogokat az RLJE Films. Ők mutatták be a Mandyt és a Color Out of Space-t, az elmúlt évek legbrutálisabb Cage-filmjeit, és ez alapján nagyjából el is lehet képzelni, mit várhatunk a Prisoners of Ghostlandtől.

A film szeptember 17-én egyszerre fut be az amerikai mozikba, illetve a VOD-szolgáltatásokra.

via: THR