Összeáll a legendás Pixar stúdió és a szintén legendás Studio Ghibli?

A lázban égő rajongók erre következtettek egy frissen nyilvánosságra került, furcsa csoportkép alapján.

Az animációs filmek rajongói teljesen elvesztették az eszüket azután, hogy egy furcsa kép jelent meg az interneten a patinás Pixar stúdió és a 80 éves animátorlegenda, Hayao Miyazaki cége, a Studio Ghibli esetleges együttműködésével kapcsolatban. A képen a Szörny Rt. két szőrös szörnye áll az esőben egy buszmegállóban az egyik legismertebb és legkedveltebb Miyazaki-anime, a Totoro - A varázserdő titka főhősével. A kép érdekessége, hogy míg a Ghibli a hagyományos kétkezi rajzolás egyik utolsó mohikánja (bár az Earwig and the Witch című filmjük már CGI-vel készült), itt a Totoro-figura mintha ugyanolyan 3D-s szőrmók lenne, mint a Pixar pufók, kék réme. Íme:

Mivel a képhez semmiféle hivatalos kommentár nem érkezett, a lelkes rajongók teljes sötétségben tapogatóznak egy esetleges crossovert illetően. Két dolog viszont egészen biztos: a Pixar két Oscar-díjjal jutalmazott Lelki ismeretek című animációs filmje hamarosan felkerül a (nálunk továbbra sem elérhető) Disney+ streaming platformra, az Earwig and the Witch című anime pedig (amit Hayao Miyazaki fia, Goro Miyazaki rendezett) a 2020-as fesztiválkörútja után a tervek szerint májusban és júniusban számos európai országban is le lesz vetítve.

(via The Independent)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu