Összecsókolózott Mads Mikkelsen és Johnny Depp, a Legendás állatok-filmek két, egymást váltó sztárja

Grindelwald és Grindelwald – írta a Facebook-oldalán megosztott fotó alá a dán színész.

A két sztár még a hét elején futott össze a jelenleg is zajló Cannes-i Filmfesztiválon, ahol épp Depp új filmjének, a Jeanne du Barrynak a díszbemutatóját tartották. Ott készült róluk egy közös szívmelengető fotó, amelyen azt láthatjuk, hogy a színészek

puszit adnak egymásnak.

A képet Mikkelsen (vagy a stábja) a Facebook-oldalán is megosztotta, a „Grindelwald és Grindelwald” kísérőszöveggel.

A dolog szívmelengető része pedig, hogy örömteli látni, hogy a dán színész és Johnny Depp ilyen szívélyes viszonyban vannak, hiszen akár riválisoknak is tekinthetők, mivel korábban a Legendás állatok-filmekben Mikkelsen váltotta Gellert Grindelwald szerepében amerikai kollégáját a volt feleségével kapcsolatos botrányai miatt (a Legendás állatok és megfigyelésükben és a Legendás állatok – Grindelwald bűntetteiben még Depp, a Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkaiban már Mads Mikkelsen játszotta a gonosz varázslót).


Bár ha jobban belegondolunk, a mostani összeölelkezés nem is olyan meglepő annak fényében, hogy a franchise gyártója, a Warner Bros. annak idején nem bánt túl méltányosan a szélnek eresztett Johnny Depp-pel, akit nagyjából egyik pillanatról a másikra menesztettek a harmadik Legendás állatok-filmből (már voltak is leforgatott jelenetei), miközben Mikkelsen már akkortájt nagyon korrekt módon nyilatkozott róla.

„Ez nyilvánvalóan egy olyan szituáció volt, amit egyik napról a másikra kellett megoldaniuk, és egyszerűen pánikba estek.

Nekem nem volt célom lemásolni az ő alakítását, hiszen az művészi öngyilkosság lett volna,

szóval ki kellett találnom valami újat. (…) Ugyanakkor úgy érzem, mindig lesz hely ebben a franchise-ban Johnny számára, és ha a stúdió is úgy akarja, és ő is benne lenne, én bármikor szívesen átadom a helyem” – nyilatkozta 2022-ben egy férfi magazinnak adott interjúban a dán sztár.


(via Unilad)