Paul Rudd a legszexibb férfi a világon – Steve Martiné a legviccesebb reakció

A veterán komikus – aki egyébként a fiatalabb színész régi bálványa – nem hazudtolta meg önmagát.

Akárcsak a Time az év emberét, a People pletykamagazin is minden évben megválasztja a legszexibb élő sztárt. A sztori még 1985-ben kezdődött, amikor egy szerkesztőségi megbeszélésen egy Mel Gibsonról készülő anyag került szóba, és valaki felkiáltott:

„Istenem, ő a ma élő legszexibb férfi!”

Egy másik munkatárs pedig lecsapott a dologra, és felvetette, hogy ez lehetne a főcím.

Végül persze nemcsak a cikk főcíme lett ez, hanem díjat alapítottak a frappáns cím köré – amit először, 1985-ben természetesen Gibson nyert meg. Később olyan színészeket tüntettek még ki többet közt, mint

Tom Cruise, Sean Connery, Keanu Reeves, Brad Pitt, George Clooney, Chris Hemsworth, Idris Elba, tavaly pedig Michael B. Jordan.
Paul Rudd. Forrás: Alexi J. Rosenfeld / Getty Images


Az idei, szerdán kihirdetett győztes, Paul Rudd (Spinédzserek, A Hangya-filmek, a közelgő Szellemirtók – Az örökség) egyébként kicsit meglepő választás, hiszen igaz ugyan, hogy jóképű férfi, és elképesztően jól tartja magát (52 évesen nagyjából 35-nek tűnik), de azért nem pont ő ugrana be elsőre a legszexibb férfi a világon címről. Nem csoda, hogy ő maga is meglepődött.

„Van egy olyan érzésem, hogy

amikor az emberek meghallották, hogy engem választottak, azt kérdezték, hogy »micsoda???«

És ez egyáltalán nem álszerénység a részemről, hiszen olyan sok férfi van, akit inkább ki lehetne tüntetni ezzel a címmel, mint engem” – nyilatkozta a People-nek a színész, aki azt is hozzátette, hogy nagyon reméli, hogy majd meghívják egy szexi vacsorára George Clooney-val, Brad Pitt-tel és Michael B. Jordannel, mert velük nagyon szívesen találkozna.


Még Rudd reakciójánál is viccesebb az, ahogy Steve Martin (Roxanne, Agyban nagy, Rémségek kicsiny boltja, Repülők, autók, vonatok, Jöttem, láttam, beköltöztem, A Riviéra vadorzói, egyúttal a fiatalabb színész régi bálványa) reagált a hírre.

„Higgy nekem, nagy teher ez”

– írta ki a Twitterre, és ezzel el is vitte a show-t.


(via Independent, People, Wikipedia)

 

A Port.hu SZESSÖN című sorozatának meghívott vendége Szabó-Kulcsár Edina, aki egy eddig ismeretlen oldalát mutatja meg. A tévében többször is láttuk már, a social médiában is sokan követik, de azt talán még a legnagyobb rajongói sem sejtik, hogy mennyire tud gitározni.