Paul Walker lánya is benne lesz a Halálos iramban új részében

Meadow Walker így tiszteleg édesapja emléke előtt.

Paul Walker közel egy évtizede hunyt el egy tragikus autóbalesetben, miközben egy jótékonysági rendezvényére tartott barátjával, Roger Rodas egykori autóversenyzővel. Az ő 2005-ös Porsche Carerra GT-jével tartottak Santa Clarita felé, amikor a jármű váratlanul egy beton lámpaoszlopnak és két fának ütközött.

Később kiderült, hogy túllépték a megengedett sebességhatárt: 130-150 km/órás sebességgel haladtak, annak ellenére, hogy a környéken 70 km/óra volt a limit.

Még több Meadow Walker

Így emlékezett Paul Walkerre a lánya

Az apropó szomorú, de a képsor nagyon vicces.

Tovább

 

Meadow, aki 15 éves volt apja halálának idején, az Instgram-oldalán jelentette be, hogy kapott egy cameoszerepet Vin Diesel, Michelle Rodriguez és Ludacris oldalán.

"Az első Halálos iramban-film akkor került mozikba, amikor egyéves voltam! Úgy nőttem fel, hogy apámat, Vint, Jordanát, Michelle-t, Christ és a többeket néztem a monitorokon a forgatások alatt. Apukámnak köszönhetően beszülettem a „Fast-családba.” El sem hiszem, hogy most már én is ott lehetek azokkal, akik ott voltak, és láttak felnőni. Áldottnak érzem magam, hogy tiszteleghetek apám öröksége előtt, és örökre megoszthatom ezt vele."

A modellként dolgozó, most 24 éves Meadow-nek ez az első komolyabb filmes szerepe. Mivel az Instagram-posztjában azt írta Louis Leterrier rendezőnek címezve, hogy boldog, hogy ez még csak a kezdet, az sem zárható ki, hogy a 11. részben is feltűnik majd.

A Halálos iramban 10. május 18-án kerül a magyar mozikba.

via: Unilad